Vista del Mar

Nerja

Om detta projekt

Vista del Mar är ett exklusivt område beläget i El Peñoncillo utanför Nerja. Husen erbjuder storslagna utsikter över Medelhavet och omgivande berg. Projektet innehåller 37 högkvalitativa bostäder, alla utrustade med moderna bekvämligheter som aerotermiska system, öppna kök, stora terrasser och privata jacuzzier. Komplexet erbjuder faciliteter som padelbana, gym, co-working utrymmen, botanisk trädgård och en infinity saltvatten-pool, vilket skapar en idealisk miljö för en lyxig livsstil vid kusten. Alla hus har privata takterrass med inbyggd bar. Husen finns i storlekarna 160 m², 200m² och 210 m2. Ett paradis med närhet till Malaga och allt solkusten har att erbjuda!

En fristad med närhet till lugnet och statssorl

Sovrum
2 - 3
Boarea
160 - 210
Badrum
2 - 3
Parkeringsplats
: Ja
Garage
: Ja, privat
Strand
: 500 m
Pool
: Ja, Saltvattenspool
Uteplats / Terrass
: Ja, flera
Golf
: 15 km
Havsutsikt
: Ja
Restaurang / Bar
: 400 m
Vista_del_Mar_Nerja
Vista_del_Mar_Nerja
Nyproduktion_Costa_del_sol
Vista_del_Mar_Costa_del_sol
Vista_del_Mar_Nyproduktion
Vista_del_Mar_Costa_del_sol

Om området

El Peñoncillo, beläget nära Torrox Costa öster om Málaga, är känt för sina avslappnade stränder och autentiska spanska kustupplevelser. Området bjuder på fantastiska vyer över Medelhavet, vilket gör det till ett utmärkt val för lugna promenader längs kusten. Med nörhet till Nerja och pulserande Malaga.

Nerja, en charmig stad med vackra stränder och kristallklart vatten, erbjuder moderna lägenheter och villor som är idealiska för både uthyrning och semesterboenden. Dess orörda natur kombinerat med modern arkitektur skapar en attraktiv miljö för boende och investeringar.

Málaga, pulserande hjärta av Costa del Sol, är en stad rik på kulturellt arv och moderna bekvämligheter. Känd för sina museer, historiska platser och livliga nattliv, erbjuder Málaga en dynamisk atmosfär där tradition möter innovation. Malaga har en attraktiv blandning av shopping, gastronomi och konst, vilket gör den till en magnet för både turister och investerare som söker en livsstil av hög kvalitet.

Denna solkyssta region lockar med sin skönhet, sitt klimat och sina investeringsmöjligheter. Med en blandning av pittoreska byar och kosmopolitiska städer erbjuder kusten en levnadskvalitet som är svår att matcha, komplett med kulturellt arv, moderna bekvämligheter och sofistikerade sportfaciliteter.

Från:

469.000
Ref.nr
N1034