Mallorca

Ön med historisk charm och modern elegans. Upptäck som ger livskvalitet, omgiven av enastående natur och kulturell rikedom

Palma, Andratx, Alcudia, Magaluf

Välkommen till en av Medelhavets mest strålande juveler, är en ö som erbjuder en oöverträffad blandning av naturlig skönhet, kulturell rikedom och lyxig livsstil. Denna ö är mer än bara en destination; den är en upplevelse, en plats där man kan hitta sin egen lilla bit av paradiset. Med en mångsidig landskap som sträcker sig från majestätiska berg till förtrollande bukter, erbjuder Mallorca en skattkista av upplevelser för alla smaker. Från de historiska gatorna i Palma, där gotisk arkitektur möter modern konst och gastronomi, till de lugna byarna i Tramuntanabergen, är Mallorca en plats där historia, kultur och natur lever i perfekt harmoni. Öns kustlinje är kantad av några av de mest fantastiska stränderna i Medelhavet, där kristallklart vatten möter mjuka sandstränder. För dem som söker en aktiv livsstil, erbjuder Mallorca en överflöd av aktiviteter från segling och dykning till vandring och cykling. Kulturälskare kan fördjupa sig i öns rika kulturarv, utforska museer, konstgallerier och levande musikscener. Gastronomi på Mallorca är en annan höjdpunkt, med ett brett utbud av lokala och internationella restauranger att njuta av. Vi lanserar projekt på under 2024.

En unik symfoni av upplevelser

Palma

Hjärtat av Mallorca, är en stad där modernitet möter medelhavstradition. Här kan besökare uppleva en dynamisk kultur, framstående gastronomi och en livlig shopping- och nöjesscen, allt omgivet av den historiska stadens alla skatter. Palma är en stad som bjuder på en perfekt blandning av kosmopolitisk atmosfär och avkopplande kustliv, där pulserande stadsgator öppnar upp till lugna marina vyer.

En perfekt tillflyktsort för själen

Alcudia

På Mallorcas norra kust, Här kan du njuta av kristallklart vatten, gyllene stränder och en avslappnad atmosfär. Norra Mallorca är känt för sin spektakulära landskap, från de majestätiska bergstopparna till de lugna bukterna, vilket skapar en perfekt miljö för både äventyr och återhämtning. Området erbjuder en oöverträffad blandning av sol, sand och hav – en idyllisk tillflyktsort för de som söker en paus från vardagen.