Villa Hemingway

Torrevieja

Om detta projekt

Villa Hemingway är en representation av modern livsstil belägen i Torrevieja, nära livliga stadsdelar och avkopplande stränder. Detta imponerande hus fördelat på två våningar samt källare och takterrass erbjuder fyra sovrum, tre badrum och öppna och sociala ytor, perfekt för familjeliv och underhållning. Bottenvåningen innehåller ett rymligt vardagsrum med öppet kök, ett sovrum, badrum och en tvättstuga, alla med direkt tillgång till terrass och en privat pool på 76 m². Övre våningen bjuder på tre sovrum, varav ett master bedroom med ensuite badrum.

Villans takterrass på cirka 82 m² erbjuder gott om utrymme för avslappning och sociala tillställningar, med en panoramautsikt som sträcker sig över det azurblå Medelhavet. I källaren, som är på 132 m², finns möjlighet att inreda ett gym, hemmabio eller ytterligare vardagsrum, tillsammans med ett maskinrum.

Denna exklusiva villa levereras med en helt egen padelbana, vilket gör det till en idealisk plats för en aktiv livsstil. Området runtomkring erbjuder ett brett utbud av restauranger, affärer och fritidsaktiviteter. Bo på tillgängligt läge enkel tillgång till både lokala och internationella skolor samt övrig samhällsservice.

Välkommen till extra allt och ett nytt liv vid Medelhavets glittrande horisont

Sovrum
4
Boarea
407
Badrum
3
Parkeringsplats
: Ja
Strand
: 1.6 km
Pool
: Ja, Privat
Uteplats / Terrass
: Takterrass
Golf
: 15 km
Trädgård
: 1012m²
Restaurang / Bar
: 400 m

Om området

Från:

1495.000
Ref.nr
N1021