Villa Amalia Mediterranean

Om detta projekt

Välkommen till ”Villa Amalia Mediterranean Gardens”, ett nytt projekt i det eftertraktade La Veleta-området, bara en kort promenad från havet i Torrevieja. Denna exklusiva resort erbjuder en unik möjlighet att bo i lyxiga mark- eller taklägenheter med två eller tre sovrum. Lägenheterna på markplan stoltserar med privata trädgårdar och direkt access till en imponerande innegård, medan takvåningarna bjuder på privata terrasser med möjlighet att addera en jacuzzi.

Villa Amalia är inte bara ett hem, utan en livsstil, med tre pooler varav en tempererad, gym, loungehörna och särskilda områden för avkoppling och fitness. För barnen finns en dedikerad barnpool, vilket gör detta till en idealisk miljö för hela familjen.

Alla boenden inkluderar en privat parkering i garage och luftkonditionering, allt för att säkerställa en bekväm och bekymmersfri livsstil

Bo i ett lugnt område med alla bekvämligheter inom räckhåll, endast 250 meter från havet och nära Torreviejas pulserande stadsliv, köpcentrum och restauranger. Upplev en idyllisk och hållbar tillvaro vid Medelhavet, omgiven av öppna ytor, grönområden och arkitektonisk skönhet. Välkommen till ditt framtida hem i Villa Amalia Mediterranean Gardens – den perfekta platsen för din njutning.

Där havets närhet möter modern lyx för att skapa en oas av lugn för avkoppling

Sovrum
2 - 3
Boarea
70 - 94
Badrum
2
Parkeringsplats
Ingår
Garage
Ja
Strand
500
Pool
3 st
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
7 km
Gym
Ja
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
250m

Om området

Från:

285.000
Ref.nr
N1009