Sunplace III 

Om detta projekt

Välkommen till Sunplace III i Pilar de la Horadada. Här blir drömmen om ett medelhavsliv och solen blir verklighet. Detta nya bostadsprojekt erbjuder 66 lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, designade för att tillgodose en mängd olika livsstilar och preferenser. Välj mellan markplanslägenheter med egen trädgård, bekväma mittenvåningar med balkong eller imponerande takvåningar med både balkong och privat takterrass.

Varje lägenhet inkluderar en parkeringsplats och ett förråd, och som boende i Sunplace III får du tillgång till en grönskande innergård som erbjuder allt från avkopplande stunder vid swimmingpoolen till aktiviteter som gym och bastu. Det finns även utrymmen avsedda för cyklar och lekplatser för barnen, vilket gör detta till en perfekt miljö för hela familjen.

Sunplace III är beläget bara en kilometer från stranden, i ett av de bästa områdena i södra Alicante. Här bor du i närheten till allt du behöver – mataffärer, restauranger och barer ligger alla inom gångavstånd. Med stora terrasser kan du njuta av det underbara medelhavsklimatet och den avslappnade livsstilen som Costa Blanca erbjuder.

Upptäck Sunplace III – en unik kombination av lyx och komfort, bara en kilometer från stranden.

Lev ditt solskensliv på en plats där varje dag är en inbjudan att njuta av Medelhavets glädje och närheten till havets bris

Sovrum
2-3
Boarea
66 - 67
Badrum
2
Parkeringsplats
Ja
Strand
1km
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
5km
Gym
Ja
Spa
Ja, Bastu
Restaurang / Bar
100m

Om området

Från:

189.000
Ref.nr
N1011