Serena Hills

Nerja

Om detta projekt

Välkommen till Serena Hill i Nerja, en ny och exklusiv bostadsutveckling som erbjuder en unik kombination av modern arkitektur och förstklassig bekvämlighet. Med 11 eleganta bostäder, inklusive enplanslägenheter, duplex och radhus, är varje enhet designad med omsorg och precision för att erbjuda optimalt boende. Oavsett vilken enhet du väljer erbjuds generösa ytor, med privat pool och flera terrasser som skapar en perfekt miljö för avkoppling och underhållning.

Serena Hill ligger strategiskt nära Burriana-stranden och områdets stora berg, vilket ger dig närhet till både rekreation och naturupplevelser samt tillgång till lokala bekvämligheter som butiker, restauranger och kulturella institutioner. Varje hem är utrustat med avancerade, energieffektiva system, vilket ger upp till 75 % lägre kostnader jämfört med traditionell uppvärmning och kylning, samt golvvärme.

Investera i en livsstil där lyx möter natur och teknologi på Serena Hill, en plats designad för att maximera din livskvalitet på Costa del Sol, i vackra Nerja.

En oas i Nerja där varje detalj är noggrant utformad för att förhöja din livskvalitet

Sovrum
: 3
Boarea
97-145
Badrum
2
Garage
: Ja
Pool
: Ja, privata
Uteplats / Terrass
: 117-186 m²
Bergsutsikt
: Ja

Om området

Från:

590.000
Ref.nr
N1020