Residencial Marenostrum

Om detta projekt

Välkommen till Residencial Marenostrum i Badalona, ett nyproduktionsprojekt som erbjuder 206 bostäder med 2, 3 och 4 sovrum. Skapat för att ge dig det bästa av det medelhavsliv du drömmer om.

Denna exklusiva fastighet bjuder på enastående gemensamma utrymmen med två pooler och en lekplats som perfekt kompletterar den avslappnade atmosfären. Här bor du med hög komfort med spektakulära privata terrasser som ger en bedårande utsikt över det glittrande Medelhavet.

Marenostrum ligger idylliskt vid Badalona hamnkanal och bara en stenkast från Barcelonas pulserande stadskärna, vilket ger dig det bästa av två världar. Med ett perfekt läge, bara 3 km från Barcelona och med direkt tillgång till områdets bästa stränder, befinner du dig i hjärtat av Maresme-regionen, känd för sin skönhet och charm.

Här befinner du dig i närheten av allt som Badalona har att erbjuda, från kulturella till sportsliga aktiviteter. Med närheten till Barcelona är detta ett nytt hem och en ny början fylld med solsken, komfort och medelhavsmagi. Ta steget och upplev en unik livsstil vid havet – där ditt nya hem väntar.

Där ditt hem möter Medelhavets bris, en harmonisk oas bara en stenkast från Barcelonas puls

Sovrum
2 - 4
Boarea
96 - 143
Badrum
2
Parkeringsplats
Ja
Strand
350m
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
Ja
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
100 m

Om området

Från:

426.000
Ref.nr
N1010