Paradis del Mar

Om detta projekt

Välkommen till ett nybyggt bostadskomplex i Montgat, en pärla vid Maresme-kusten, bara några minuters promenad från Medelhavets kustremsa utanför Barcelona. Detta projekt är skapad med utgångspunkt på hållbarhet och välbefinnande och erbjuder en blandning av två- och tre rumslägenheter med olika utsikter och fantastiska takvåningar med terrasser som ger storslagen havsutsikt.

Varje lägenhet i Paradis del Mar är modernt utrustade med utrustning från Bosch i köken, elegant designade badrum och effektiva energilösningar som golvvärme och luftkonditionering via aerotermisk energi, vilket inte bara ger komfort utan också bidrar till lägre energikostnader och en bättre framtid.

Förutom personlig komfort erbjuder Paradis del Mar gemensamma faciliteter som en vacker trädgård och gemensamt poolområde. Varje lägenhet inkluderar en parkeringsplats utrustad med en laddstation för elbilar och ett förråd, allt utan extra kostnad.

Endast 15 minuter från Barcelona, med enkel tillgång till huvudvägar och gångavstånd till tågstationen, är Paradis perfekt för den som vill kombinera stadens puls med kustens lugn. I området finns all tänkbar service som stormarknader, skolor och idrottsanläggningar, vilket gör det till ett idealiskt hem för alla som uppskattar bekvämlighet och livskvalitet vid havet.

Där modern livsstil möter havets harmoni. ditt nya hem där varje detalj andas kvalitet och hållbarhet

Sovrum
2-3
Boarea
82 - 372
Badrum
2
Parkeringsplats
Ja
Strand
1.4km
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
4km
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
100m

Om området

Från:

370.000
Ref.nr
N1003