Oasis Beach XV

Torrevieja

Om detta projekt

Välkommen till Oasis Beach XV, ett nytt och charmigt lägenhetskomplex i det natursköna området El Raso. Med totalt 130 moderna lägenheter erbjuder detta projekt ett utmärkt val för den som söker både kvalitet och komfort.

Lägenheterna, tillgängliga med två eller tre sovrum och två badrum, är utformade med smakfulla material och öppna planlösningar som skapar en inbjudande och rymlig atmosfär. Bostäderna på markplan har privata trädgårdar med direkt tillgång till det fantastiska poolområdet, medan lägenheterna på mittenplanen har generösa terrasser. De som väljer en takvåning kan njuta av egna, privata takterrasser.

Den centralt belägna innergården är en verklig oas och stoltserar med ett stort poolområde omgivet av frodig grönska, samt faciliteter som lekplatser och en minigolfbana, vilket gör det till ett perfekt hem för familjer. Dessutom inkluderar varje lägenhet en privat parkeringsplats i det säkra, underjordiska garaget, tillgängligt via hiss från alla våningar.

Oasis Beach XV kombinerar det bästa av lugnt, naturnära boende med bekvämligheten av moderna bekvämligheter och är inflyttningsklart för de som söker ett omedelbart byte till en bättre livsstil. Upplev vardagslyx i El Raso och låt varje dag bli en semester i ditt nya hem på Oasis Beach XV.

Här bor du omgiven av naturens skönhet och modern komfort i harmonisk förening

Sovrum
2
Boarea
78-99
Badrum
2
Parkeringsplats
Ja
Strand
5km
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
7km
Restaurang / Bar
1km

Om området

Från:

218.000
Ref.nr
N1017