Libella Estepona

Om detta projekt

Välkommen till Libella, ett nytt och lyxigt bostadsprojekt som erbjuder en enastående möjlighet i det soliga Andalusien. Med sin unika, svagt sluttande struktur garanterar Libella att varje hem ägare kan njuta av en fängslande panoramautsikt över havet, vilket gör vardagen här till en ständigt fascinerande upplevelse.

Detta projekt erbjuder rymliga privata och gemensamma utrymmen utomhus. Njut av morgonkaffe på terrassen eller en avkopplande kväll med vänner i denna magiska miljö med utsikt över Medelhavet. Varje bostad är designad för att skapa ett tillgängligt boende med inne-ute känsla, där dom stora fönsterpartier fyller hemmet med naturligt ljus och framhäver den öppna och välkomnande atmosfären.

Som en del av Libella blir du även medlem i en exklusiv social klubb, där hälsa och avkoppling står i fokus. Njut av det toppmoderna gymmet, slappna av i bastun eller simma i den uppvärmda poolen – här är ditt välbefinnande prioriterat.

Libella ligger i Selwo, ett eftertraktat läge på Costa del Sol, på den så kallade ”New Golden Mile”. Här bor du omgiven av gyllene sandstränder och nära Esteponas pulserande stadskärna. Det är en plats där lyx och komfort möter naturens skönhet och erbjuder en livsstil som få kan motstå.

Där dina dagar badar i solsken och dina kvällar glittrar med Medelhavets stjärnor

Sovrum
2
Boarea
94-140
Badrum
2
Parkeringsplats
Ja
Garage
Ja
Strand
1km
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
30-67m²
Golf
2km
Gym
Ja
Spa
Ja
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
1km

Om området

Testar info om Libiella

Från:

493.450
Ref.nr
N1013