Naya Residences

Estepona

Om detta projekt

Välkommen till Naya Residences i Atalaya, Costa del Sol, där ditt nya boende får en ny definition. Denna exklusiva utveckling erbjuder 88 noggrant utformade enheter, rymliga två- och tre-sovrums duplexlägenheter samt lyxiga takvåningar. Beläget mellan de charmiga städerna Marbella och Estepona, ger Naya Residences tillgång till magiska Medelhavsstränder och ett brett utbud av fritids- och livsstilsaktiviteter.

Trots sitt nära läge till stadens liv och rörelse garanterar den lugna bostadsmiljön en fridfull boendeupplevelse. Naya Residences är mer än bara ett hem – det är ett område som är utformat för att förhöja varje aspekt av din upplevelse med faciliteter som lounge, coworking-utrymme, ett fitnessområde med uppvärmd inomhuspool, samt ett spa med bastu och hammam samt lekytor för barn. Här kan du verkligen omfamna en livsstil som förenar bekvämlighet med ro, och skapa en oöverträffad boeneupplevelse i hjärtat av Costa del Sols Gyllene Triangel.

Bo på tillgängligt läge mitt på Costa del Sol där varje dag erbjuder en möjlighet att njuta av det bästa av Costa del Sol

Sovrum
2-3
Boarea
: 96-197
Badrum
: 2
Garage
: Ja, ingår
Strand
4 km
Pool
: Ja
Uteplats / Terrass
: 32-180
Golf
400 m
Restaurang / Bar
300 m

Om området

Från:

525.000
Ref.nr
N1019