Nalia Resort

Om detta projekt

Välkommen till Nalia Resort, en ny lyxresort i det grönskande området Los Balcones i Torrevieja, där exklusivitet och bekvämlighet möts. Detta unika projekt erbjuder moderna lägenheter med två sovrum och två badrum, kombinerat med öppna och genomtänkta vardagsrum och kök. Upplev lyxen med lägenheter på markplan som har generösa terrasser och takvåningar med en storslagen takterrass som bjuder på utsikt över den rosa saltsjön.

Nalia Resort är designat för att maximera din livskvalitet med faciliteter som padelbana, lekplatser, tre poolområden, utegym och minigolf. Här finns även laddningsstationer för elbilar, vilket understryker strävan efter hållbarhet och modernitet. Varje lägenhet inkluderar privat parkering och förråd i garaget under området.

Beläget nära restauranger, Torreviejas sjukhus och den berömda saltsjön, med shoppingcentret La Zenia Boulevard endast en kort bilresa bort, erbjuder Nalia Resort en perfekt balans mellan avkoppling och tillgång till lokala bekvämligheter. Missa inte chansen att bli en del av detta spännande projekt.

En upplevelse av komfort och gemenskap, designad för att förgylla varje dag i soliga Torrevieja.”

Sovrum
2
Boarea
74
Badrum
2
Garage
Ja
Strand
3 km
Pool
Ja, 3 st
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
7 km
Trädgård
Ja
Bergsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
600

Om området

Från:

235.900
Ref.nr
N1008