Mirador del Sol

Om detta projekt

Ett exklusivt villaområde beläget vid den charmiga kanten av San Miguel de Salinas. Detta nya område består av 24 eleganta villor, var och en med egen privat pool, designad för att erbjuda en lyxig och avkopplande livsstil.

Varje villa i Mirador Del Sol har tre sovrum och tre badrum, utformade med en öppen och modern planlösning som flyter naturligt från det rymliga köket till det ljusa vardagsrummet och ut till den soliga trädgården. Till detta kommer en rymlig takterrass för soliga dagar och stjärnklara nätter, samt en privat parkeringsplats för din bekvämlighet.

För den som söker det lilla extra finns möjligheten att uppgradera din villa med golvvärme i hela huset och en inbjudande spa jacuzzi i poolen. Pris och storlek varierar beroende på vilken villa du väljer, så vi har något som passar alla önskemål och behov.

Mirador Del Sol ligger i en idyllisk miljö, perfekt för att uppleva det bästa av både natur och kultur. Närheten till San Miguel de Salinas by erbjuder en autentisk spansk atmosfär, medan området runt Villamartin bjuder på all tänkbar service, från restauranger till golfbanor. Och för shoppingälskaren ligger köpcentret La Zenia Boulevard endast en kort bilresa bort.

Omfamnad av San Miguel de Salinas’ charm. Din privata oas väntar

Sovrum
3
Boarea
237
Badrum
3
Parkeringsplats
Ja
Strand
8 km
Pool
Ja, Privat
Golf
3,5 km
Trädgård
370-558m²

Om området

Från:

649.000
Ref.nr
N1004