Intercosta Sun&City

Om detta projekt

Denna moderna bostadsutveckling, belägen i stadens pulserande hjärta, erbjuder 17 högkvalitativa lägenheter som förenar stil med bekvämlighet, allt inom gångavstånd från hamnen och Medelhavet.

Välj mellan effektivt planerade ett- och tvåsovrumslägenheter, där varje hem skapar en känsla av rymd och ljus genom öppna planlösningar som förenar kök och vardagsrum. Lägenheterna är utrustade med moderna bekvämligheter som förinstallerad luftkonditionering, ett aerotermiskt system för varmvatten, eleganta duschväggar och komfortabel golvvärme i badrummen.

Intercosta Sun&city är inte bara en plats att bo på – det är en plats att leva och njuta. Byggnadens sex våningar toppas av en solig gemensam takterrass komplett med en inbjudande pool, där du kan koppla av och beundra utsikten över staden.

Beläget i ett område rikt på kultur och bekvämligheter, omges Intercosta Sun&city av ett urval av restauranger, stormarknader och butiker. Med närhet till Torreviejas hamn och La Cura-stranden, samt enkel tillgång till områdets golfbanor och köpcentrum, ligger allt du behöver för en fulländad Medelhavslivsstil inom räckhåll.

Moderna bostäder med gemensam takterrass och poolområde i Hjärtat av Torrevieja

Sovrum
2
Boarea
47-58
Badrum
2
Strand
: 850 m
Pool
: Ja
Uteplats / Terrass
: Gemensam takterrass
Golf
: 9 km
Restaurang / Bar
: 100 m

Om området

Torrevieja

Från:

139.000
Ref.nr
N1001