Horta Guinardó

Barcelona

Om detta projekt

Välkommen till vårt nyaste bostadsprojekt i Horta Guinardó, ett distinkt område som harmoniserar stadsliv med naturupplevelser i Barcelona. Beläget på Avenida de la Mare de Deu de Montserrat, nära den vackra Parque de Guinardó, detta projekt erbjuder 52 bostäder med 1 till 4 sovrum. Varje bostad är utformad med fokus på modernitet och komfort, och inkluderar faciliteter som kommersiella utrymmen, duplexbostäder, expansiva terrasser och dubbla poolområden för avkoppling och social samvaro.

Horta Guinardó, stadens tredje största distrikt, ligger mellan Gracia och Nou Barris och erbjuder snabb tillgång till stadens kärna samt lugnare naturstigar, vilket gör det till en idealisk plats för dem som önskar en balanserad livsstil. Området ståtar med exceptionell tillgänglighet tack vare ett välutvecklat nät av offentlig transport, inklusive flera tunnelbanelinjer och busstjänster som förenklar vardagspendlingen. Det omges av betydande stadsutvecklingar som Vall d’Hebron sjukhusområde och flera historiska och kulturella platser som bidrar till dess unika karaktär.

Detta bostadsprojekt är en utmärkt möjlighet för de som söker en ny bostad med utmärkta bekvämligheter i en av Barcelonas mest karaktärsfulla och bekväma distrikt.

Välkommen till en perfekt symfoni av modern bekvämlighet och traditionell charm

Sovrum
1-4
Boarea
61-162
Badrum
1-3
Parkeringsplats
Ja
Pool
Ja
Restaurang / Bar
50m

Om området

Från:

336.000
Ref.nr
N1018