DEL MAR II

Om detta projekt

Välkommen till Del Mar II, med 12 lyxiga lägenheter erbjuder dessa bostäder ett liv nära Medelhavets brusande vågor vid Playa de Los Locos. Här kombineras en exceptionell utsikt med ett praktiskt stadsliv i Torrevieja, en stad känd för sitt härliga klimat och livliga atmosfär. Lägenheterna, som varierar från 1 till 4 sovrum, är designade med en öppen och inbjudande planlösning, stora fönsterpartier och balkonger i söderläge som erbjuder panoramautsikt över havet.

Boendet är perfekt placerat några få steg från den inbjudande sandstranden och den charmiga strandpromenaden som leder dig direkt till stadens centrum. Omgiven av all tänkbar service med ett brett utbud av lokala faciliteter, från butiker till restauranger, lever du ett bekvämt liv.

På taket av Del Mar II hittar du en gemensam yta som erbjuder en pool och sociala utrymmen där du kan njuta av solnedgången, umgås med grannar eller bara koppla av i den friska havsbrisen. Detta unika hem är inte bara en plats att bo på, det är en plats för upplevelser och livskvalitet.

Beläget nära Alicante och ett stenkast från några av regionens bästa golfbanor, erbjuder Del Mar II en livsstil som är svår att motså. Oavsett om du är ute efter en fridfull tillvaro vid havet eller ett dynamiskt stadsliv, har Del Mar II något för dig.

Bo vid havet är inte bara en lyx, det är en livsstil – låt Del Mar II bli din inkörsport till detta priviligierade sätt att leva

Sovrum
1-4
Boarea
45 - 76
Badrum
1-2
Parkeringsplats
Ja
Strand
30m
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
14km
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
100

Om området

Från:

299.900
Ref.nr
N1002