Brisas del Mar

Om detta projekt

Välkommen till ”Brisas del Mar” i Estepona, ett villaprojekt med tio lyxvillor belägna mellan Azata Golf och Playa Arroyo Vaquero. Villorna i området erbjuder boyta från 165 till 196 m² fördelat på fyra sovrum, upp till fyra badrum och fullt utrustade kök med öppen planlösning. Välj en villa med egen trädgård och pool eller en med pool på den rymliga takterrassen. Alla hus har en imponerande utsikter över havet och omgivande landskap.

Brisas del Mar ligger strategiskt placerat nära golfbanor, stränder och bara en kort bilresa från Esteponas centrum och Marbella. Villorna, startpris från €730.000, kombinerar modern design med högkvalitativa material och smarta energilösningar som aerotermisk värme. Varje villa har privata parkeringsplatser och är utrustade med det senaste inom bekvämligheter, som golvvärme och toppmodern köksutrustning.

För dig som värdesätter lyx, komfort och en livsstil nära både natur och stadens puls, erbjuder Brisas del Mar det perfekta boendet. Missa inte chansen att investera i ditt drömhem i detta eftertraktade område av Costa del Sol.

där lyx möter livskvalitet, med Medelhavet och golfens grönska som din närmaste granne

Sovrum
4
Boarea
165-196
Badrum
3-4
Parkeringsplats
Ja
Garage
Ja
Strand
1.8 km
Pool
Ja, Privat
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
1.5 km
Trädgård
129 - 290
Bergsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
1.2km

Om området

Från:

730.000
Ref.nr
N1006