Australy Aures

Estepona

Om detta projekt

Australy Aures i Estepona erbjuder nya, lyxiga bostäder med fantastiska havsutsikter och närhet till stranden som ligger endast tre minuter bort. Varje hem är designat med en öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum, och stora fönster som skapar ljusa, välkomnande utrymmen. Projektet omfattar 73 lägenheter med två till fyra sovrum, och har utmärkta faciliteter som inomhuspool, gym, saunas, och en social klubb.

Samtliga bostäder erbjuder generösa ytor som flyter samman med privata terrasser och solterrasser. I Australy Aures kan du som boende njuta av lyxiga faciliteter såsom en inom -och utomhuspool, gym, sauna, och en exklusiv social klubb med multifunktionella utrymmen. Varje lägenhet har även tillgång till välplanerade gemensamma trädgårdar, utomhuspooler, samt en säker och privat miljö med videobevakning. Projektet lägger stor vikt vid personlig anpassning, vilket ger dig som köpare möjlighet att skräddarsy ditt hem efter egna önskemål och behov.

Upptäck lyxen med att leva ett stenkast från Esteponas stränder, där havets närhet förstärker varje aspekt av ditt drömboende

Sovrum
2 - 4
Boarea
105
Badrum
2 - 3
Parkeringsplats
: Ja
Garage
: Ja, 2st
Strand
1 km
Pool
Ja, Inne & ute
Uteplats / Terrass
: Ja
Golf
1.2 km
Gym
: Ja
Havsutsikt
: Ja
Restaurang / Bar
1 km

Om området

Från:

568.000
Ref.nr
N1031