Atalaya Emotion

Om detta projekt

Detta exklusiva bostadsprojekt ligger i det prestigefyllda området Atalaya, Guadalmina. Endast fem minuter från stranden, Puerto Banús och Marbellas Golden Mile. Här finner du moderna lägenheter med 2 och 3 sovrum, omgivna av golfbanor och nära alla typer av tjänster.

Atalaya Emotion stoltserar med 63 lägenheter, alla med tillgång till garage och förråd. Varje lägenhet är designad för att maximera känslan av rymd och ljus, med stora fönster och generösa terrasser. Beroende på dina önskemål kan du välja en lägenhet på markplan med privat trädgård, en trappa upp med stor terrass, eller duplex-penthouse med takterrass.

De gemensamma områdena inkluderar en vuxenpool, barnpool, jacuzzis, gym, yogayta, boulebana och lekplats – allt är skapat för ett liv fyllt av känslor och gemenskap. Köken levereras fullt utrustade med moderna vitvaror, och du ges möjlighet att anpassa din bostad med olika tillvalsalternativ för att möta dina krav och din personliga stil.

Atalaya Emotion är inte bara ett hem, det är en plats där nytt liv och nya känslor tar sin början. Välkommen till ditt drömboende där komfort möter lyx i hjärtat av Costa del Sol.

ditt nya drömhem där livets bästa stunder väntar, bara en stenkast från Medelhavets glittrande kust

Sovrum
2 - 3
Boarea
92 - 133
Badrum
2
Parkeringsplats
Ja
Garage
Ja
Strand
4km
Pool
Ja, 3st
Uteplats / Terrass
19 - 159
Golf
1,5km
Trädgård
44kvm
Gym
Ja
Bergsutsikt
Ja
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
900m

Om området

Från:

575.000
Ref.nr
N1012