Alya Mijas

Om detta projekt

Välkommen till Alya, ett nytt och spännande projekt som erbjuder 48 moderna Kedjehus i det attraktiva området Riviera del Sol i Mijas, med storslagen utsikt över Medelhavet. Dessa rymliga hem finns tillgängliga med 3 eller 4 sovrum, och varje enhet omfattar en bebyggd yta på 120m² till 145m², fördelade på två plan. Varje radhus har dessutom en privat trädgård, med möjlighet att lägga till en privat pool, perfekt för att avnjuta Costa del Sols soliga klimat.

Alya Mijas är strategiskt beläget på en sluttning vilket maximerar utsikten över det azurblå havet. Området är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter, inklusive utmärkta förbindelser till motorvägen, närhet till vackra stränder, internationella skolor, utsökta restauranger, golfbanor och de livliga städerna La Cala de Mijas och Calahonda. Det är det perfekta valet för den som söker ett lugnt och privat boende med närhet till allt som Costa del Sol har att erbjuda.

Med sin idealiska placering mellan semesterorterna Fuengirola och Marbella, erbjuder Alya i Mijas enkel tillgång till regionens rika utbud av fritids- och shoppingmöjligheter, som Mijas Aqua Park, Parque Miramar köpcentrum och La Cañada köpcentrum. Alya Mijas representerar en unik möjlighet att investera i ett kvalitetshem i hjärtat av Costa del Sol.

Ett eget hem i solen där varje dag är en inbjudan att leva ditt drömliv vid Medelhavet

Sovrum
1-4
Boarea
120-145
Badrum
3
Parkeringsplats
Ja
Strand
6km
Pool
Ja
Uteplats / Terrass
Ja
Golf
1.4km
Bergsutsikt
Ja
Havsutsikt
Ja
Restaurang / Bar
1.2km

Om området

Mijas

Från:

388.000
Ref.nr
N1015